toate categoriile
Noutăți companie

Acasă> Noutăţi > Noutăți companie

Materiale noi Hengjia: cercetare și dezvoltare independentă a plăcilor de aliaj de aluminiu de înaltă performanță

Ora publicării: 2023 Vizualizari: 17

Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD. (denumit „Hengjia New Material”), situat în zona de dezvoltare economică Ningxiang, se concentrează pe sarcina țintă, optimizează structura produsului, accelerează transformarea și modernizarea și desfășoară cu fermitate lucrările de producție și operare. Valoarea producției din primul trimestru a crescut cu aproximativ 30% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar producția și exploatarea au început bine.

7b958bf2a351683dfed942681b0f9c98_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Noile materiale Hengjia au fost înființate în decembrie 2007.Produsele de top ale companiei includ tubul plat cu microcanal, tubul rotund și tabla de aliaj de aluminiu de înaltă performanță. Produsele sunt utilizate pe scară largă în aparate de uz casnic, avioane, automobile, cale ferată de mare viteză și alte domenii. Cu peste 120 de seturi de echipamente principale de producție și testare, compania are capacitatea de a produce anual peste 100,000 de tone de produse noi din aliaj de aluminiu.

Pe 19 martie, reporterul a intrat în atelierul de producție al plăcii din aliaj de aluminiu, al tubului rotund din aliaj de aluminiu și al tubului plat din aliaj de aluminiu. Bubuitul mașinii în atelier și zgomotul funcționării au fost unul după altul. Toate liniile de producție erau în plină desfășurare.Decuparea, tăierea, pulverizarea, controlul calității, ambalarea...Muncitorii în salopetă albastră sunt ocupați într-o manieră tensionată și ordonată. 38f702d8caff989e6b8368a3b63369b1_640_wx_fmt=jpeg&wxfrom=5&wx_lazy=1&wx_co=1

Producția de noi materiale de Hengjia a fost constantă și în creștere, aproape de capacitatea maximă de producție, acum cea mai mare problemă este că „producția nu poate ține pasul cu vânzările”, presiunea clienților, comenzile continue, în același timp, au întâmpinat, de asemenea, probleme fericite. '."Yao Yong, directorul general al companiei, a declarat reporterilor că în 2021, prin transformarea și modernizarea echipamentelor și transformarea produselor, produsele companiei sunt în prezent insuficiente. Valoarea producției în primul trimestru al acestui an a crescut cu aproximativ 30% față de aceeași perioadă a anului trecut.Totodată, pentru îmbunătățirea capacității de producție și creșterea cotei de piață, compania confiscă construcția fabricii de faza a III-a, care urmează să fie finalizată și pusă în funcțiune în luna septembrie a acestui an.

Ca un profesionist angajat în lingouri de aluminiu și aliaj de aluminiu, tijă, plăci, țevi, sârmă și produse din aluminiu de cercetare și dezvoltare, producție, vânzări de întreprinderi de înaltă tehnologie, în fața impactului negativ al epidemiei, materialele noi Hengjia nu stai cu mâinile în brațe, dar folosește pe deplin propria echipă de inovare, cooperarea între școli și întreprinderi, institute de cercetare și alte platforme, crește eforturile de cercetare și dezvoltare în știință și tehnologie și produse noi, continuă să sporească competitivitatea de bază a întreprinderii.

Doar inovatorii avansează, doar inovatorii puternici, doar inovatorii câștigă.În prezent, compania are un centru tehnologic de întreprindere provincial recunoscut de Comisia de dezvoltare și reformă din Hunan, cu 56 de personal profesionist și tehnic, inclusiv 25 de persoane cu diplomă de licență sau mai mult, 4 experți seniori și are o cooperare pe termen lung cu experți externi, suport tehnic din partea institutelor de cooperare industrie-universitate-cercetare.Compania a stabilit un sistem independent de inovare, iar produsele sale au drepturi independente de proprietate intelectuală. Până la sfârșitul anului 2021, compania deține 22 de brevete autorizate, inclusiv 7 brevete de invenție și 15 brevete de model de utilitate.Plăcile din aliaj de aluminiu 5083 și 6061 de înaltă performanță dezvoltate singur umplu golul de procesare în domeniul plăcilor medii și groase din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență și rezistență la coroziune din provincia Hunan, întăresc competitivitatea de bază a industriei feroviare în Provincia Hunan, extinde și îmbunătățește lanțul industrial în domeniul tranzitului feroviar din provincia Hunan, iar produsele sunt foarte lăudate de clienți.

Pentru următorul pas al dezvoltării companiei, Yao Yong a spus că compania va consolida în continuare inovația tehnologică și transformarea echipamentelor, automatizarea, inteligentă ca direcție, introducerea de echipamente inteligente avansate, pentru transformarea și modernizarea companiei și dezvoltarea de înaltă calitate. într-un nou impuls, pentru a se asigura că valoarea producției anuale a companiei a depășit 1 miliard de yuani în acest an.

Categorii fierbinți