toate categoriile
Noutăți companie

Acasă> Noutăţi > Noutăți companie

Cerere de 500,000 de tone! Noua tehnologie a bateriilor va conduce la dezvoltarea rapidă a industriei materialelor de transfer termic

Ora publicării: 2023 Vizualizari: 11

În iunie 2022, Ningde Times a lansat a treia generație de baterie CTP - Kirin. Tehnologia de răcire cu suprafață mare a bateriei Kirin, funcția de răcire cu apă este plasată între celule, astfel încât zona de schimb de căldură să se extindă de patru ori, materialul de transfer termic este o materie primă importantă a plăcii de răcire cu apă, baterie Qilin sau va cataliza termita. cererea industriei de transfer de materiale, tehnologie de baterie nouă sau va conduce dezvoltarea rapidă a industriei de transfer termic.

00

Aplicarea materialelor conductoare aluminoterme

Materiale de transmisie a termitei în termeni simpli, este folie de aluminiu, bandă de aluminiu.

Fabricarea materialelor de transfer termic aparține sub-industriei industriei de prelucrare a aluminiului, materiale laminate din aluminiu, în amonte este aluminiu electrolitic, iar produsele din aval sunt dispozitive de transfer termic, aparate sau piese. Materialele de transfer termic sunt împărțite în materiale compozite și materiale necompozite, materialele compozite sunt în general aliaje de aluminiu din 3 serii ca material de bază, acoperite cu 4 serii sau alte grade de aliaj de aluminiu, materialele de lipire din aliaj de aluminiu compozit cu trei straturi pot îndeplini cerințe de greutate ușoară, rezistență la coroziune, conductivitate termică bună, rezistență ridicată, formabilitate bună, lipire, economisirea metalelor prețioase și alte cerințe cuprinzătoare de performanță și multi-funcționale.

Materialele de transfer de termită sunt utilizate în principal în schimbătoare de căldură auto, aparate de uz casnic, mașini și echipamente, precum și în sistemele de răcire cu aer din centralele termice. Printre acestea, schimbătoarele de căldură pentru automobile sunt principalul domeniu de aplicare (luând ca exemplu Huafeng Aluminium Industry, în structura cererii din aval, transportul a reprezentat până la 87% în 2019), iar o mașină are de obicei mai mult de 10 unități de schimb de căldură. Schimbătoarele de căldură pentru automobile includ în principal aparate de aer condiționat auto, rezervoare de apă, răcitoare de ulei, intercooler și încălzitoare.

004

Pătrunderea vehiculelor cu energie nouă accelerează cererea de materiale de transfer de termițe

Creșterea ratei de penetrare a vehiculelor cu energie nouă și îmbunătățirea „aluminizării” automobilelor sunt cei doi factori majori de creștere a pieței materialelor de transmisie a termitei.

Din perspectiva eficacității, fabricarea schimbătoarelor de căldură prin materiale compozite cu transfer termic poate reduce greutatea sistemelor de schimb de căldură auto cu aproximativ 40% și poate îmbunătăți foarte mult eficiența schimbului de căldură.

Sistemul de schimb de căldură al noului vehicul cu energie în sine a dublat aproape cantitatea de materiale de transmisie a termitei în comparație cu vehiculul tradițional cu ulei, iar apoi ia în considerare cererea de baterii de energie noi, disiparea căldurii sistemului de control electronic și alte nevoi, cererea de materialele termitice vor fi crescute semnificativ.

005

Bateria de putere continuă să genereze căldură în procesul de încărcare și descărcare, iar temperatura ridicată amenință siguranța, durata de viață a bateriei și densitatea energiei etc., astfel încât există o cerere mai mare de schimb de căldură, astfel încât consumul de materiale de transmisie a termitei pentru noi vehiculele cu energie este semnificativ mai mare decât cel al vehiculelor tradiționale, iar consumul de materiale de transmisie a termitelor pentru vehiculele cu energie noi EV este de aproximativ 20-25KG, cu 10-15KG mai mare decât cel al vehiculelor tradiționale. Materialul de transmisie Thermit consumul de biciclete EV de 22.5 kg, vânzări globale de vehicule de energie nouă în 2021 de 6.37 milioane, corespunzătoare cererii de material termic de aproximativ 140,000 de tone. Conform ratei de penetrare de 33% și 21% a vehiculelor autohtone și globale cu energie nouă în 2025, cererea corespunzătoare de materiale termice este de aproximativ 500,000 de tone, iar rata de creștere anuală compusă este de până la 37%.

Este de așteptat, în mod conservator, ca rata de creștere compozită a cererii globale de materiale de transmisie a termitelor auto în timpul celui de-al 145-lea plan cincinal să ajungă la aproximativ 4%. Suprapunerea energiei de stocare, 5G, tranzit feroviar, câmp de micro-canal de aer condiționat civil și alte câmpuri de schimb de căldură, spațiul elastic al cererii de material de transmisie a termitei va fi dublat.

006

Categorii fierbinți