toate categoriile
Noutăți companie

Acasă> Noutăţi > Noutăți companie

Construirea visului și construirea viitorului, ---------------------hengjia aluminiu.

Ora publicării: 2023 Vizualizari: 39

图片 2

Grupul Hengjia, fondat în 2002, este un grup mare de întreprinderi din întreg lanțul industrial, care integrează procesarea brută, producția de finisare și vânzarea de materii prime din aluminiu și aliaje de aluminiu (apă de aluminiu) și este o întreprindere cheie de înaltă tehnologie a Naționalului. Planul Tortei.

Există șase întreprinderi de producție sub Hengjia Group, și anume

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2. Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4. Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD

图片 3

care sunt unități cooperative strategice ale Uzinei de aluminiu Zunyi sub Chinalco Group. Bazându-se pe resursele sale abundente de apă din aluminiu, pentru a realiza procesarea, producția și vânzarea întregului lanț industrial de produse din aluminiu și aliaje de aluminiu, care pot satisface nevoile complete ale clienților.

Grupul Hengjia are forță tehnică puternică, echipamente de proces bune, mijloace de testare perfecte, calitate stabilă a produsului, cu un număr mare de clienți de calitate stabilă, produsele se vând bine în țară și în străinătate.

Hengjia Group ia cercetarea, dezvoltarea și inovarea științifice și tehnologice ca linie de dezvoltare și a stabilit în comun baze de experimente și practică cu Universitatea Central South, Universitatea Hunan și Universitatea Xiangtan, care este centrul provincial de tehnologie de inginerie al provinciei Hunan. Există 36 de ingineri superiori, 82 de ingineri, 115 de personal profesionist și tehnic.

De la prima țeavă de aluminiu din satul Liuyang în 2002, până la producția de astăzi a tuturor produselor din aluminiu și aliaje de aluminiu, plăci de aluminiu, tub de aluminiu, tijă de aluminiu, tijă de aluminiu, tub plat, folie de aluminiu, bandă de aluminiu

De la prima linie de producție în acel an, până la fabrica de astăzi de 600 de mu în două provincii și patru orașe, aproape 120,000 de metri pătrați de atelier de producție modern, producția anuală de tot felul de materiale de aluminiu de 300,000 de tone.

De la prima comandă din acel an, până la clienții de astăzi din întreaga lume, 2019 este de așteptat să fie de 4.2 miliarde de vânzări.

Sunt 18 ani din călătoria lui Hengma

Grupul Hengjia a fost întotdeauna condus de cercetarea și dezvoltarea tehnologiei și inovarea produselor, concentrându-se pe cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de producție și aplicare a produselor din aluminiu, cu valorile de bază ale întreprinderii de „turnare a tehnologiei de noi materiale, inovare pentru a oferi valoare”, calitate standard înaltă. cerințele, scopul primului serviciu pentru clienți, îmbunătățirea capacității oamenilor de a folosi produse din aluminiu, ajutarea clienților din fiecare industrie să obțină o performanță mai bună a produsului.

Concentrarea pe cererea clienților este forța motrice pentru dezvoltarea durabilă a Hengjia.

De la inovație la societatea de servicii, de la controlul calității la respectarea standardelor.

Hengjia Group este hotărât să fie o întreprindere națională responsabilă. Sub apelul țării de a construi o casă verde, Hengjia Group promovează în mod activ economisirea energiei și protecția mediului în producția de produse din aluminiu, realizează coexistența armonioasă între întreprindere și natură, creează oportunități stabile de angajare prin dezvoltarea durabilă, servește societatea și se concentrează. asupra mijloacelor de trai ale oamenilor.

Grupul Hengjia urmărește tehnologia avansată de prelucrare a aluminiului intern și internațional, consolidarea transformării tehnologice și cercetarea și dezvoltarea produselor și îmbunătățirea constantă a competitivității de bază a întreprinderilor. În prezent, Hengjia Group are trei categorii de produse în întregul lanț industrial de prelucrare a aluminiului:

În primul rând, diverse serii de lingouri fuzibile din aluminiu turnat, tijă de aluminiu, tijă de aluminiu, pot furniza materii prime pentru industria aerospațială și alte piese;

Al doilea este produsele din aluminiu: placă de aluminiu, bobină de aluminiu, centură de aluminiu, cutie de aluminiu, materiale compozite, transport, ambalare, construcție, decorare pentru a oferi tot felul de materiale de înaltă calitate

În al treilea rând, tub de aluminiu, flux paralel și alte produse, pentru aparate electrocasnice, aer condiționat auto pentru a oferi tub de condens.

Al patrulea. Placă de aluminiu, bobină de aluminiu, placă de model de aluminiu. 1050 1060 1070 1100 3003 5052 5083 5754 6061 marca, statutul O H14 H24 H32 H112 T6 care sunt utilizate în principal în echipamente chimice, aplicații de iluminat, reflectoare, radiatoare, cuie de salcie, materiale de construcție, piese pentru plăci de construcții, plăci de construcție.

În al cincilea rând, bobină de aluminiu, bandă de aluminiu, folie de placare cu aluminiu O/H14 H16 4343/3003/4343. 4104/3003/4104....4045/30034045.....4047/3003/4007.....3003 Tabla de aluminiu rezistenta la RUGINA. Bandă și folie de aluminiu antirugină. Care sunt utilizate în principal în industria schimbătoarelor de căldură dinamice (auto. Mașini de inginerie, tranzit pluvial, nave și aviație și schimbătoare de căldură staționare HVAC&R, HVAC comerciale, refrigerare comercială și aplicații industriale)

图片 4

Hengjia Group are personal de ultimă oră în domeniul cercetării și dezvoltării de înaltă tehnologie și tehnologie de producție internațională avansată. Progres continuu, cercetare și dezvoltare independentă în procesul de producție de inovare continuă, îmbunătățire a tehnologiei de producție, extinde scara producției. În același timp, desfășoară în mod activ discuții academice cu instituții superioare interne și străine. Cooperarea cu Universitatea Central South, Universitatea Hunan și Universitatea Xiangtan a obținut rezultate fructuoase.

În prezent, Hengjia Group are un total de peste 30 de piese de tehnologie patentată în industrie, există topire, topire și turnare, laminare la cald, laminare la rece, extrudare a tubului de aluminiu, flux paralel și alte linii de producție.

Angela:

Serviciu management MRO + serviciu platforma supply chain + transportator ecologic

Avantajele externalizării achizițiilor de către întreprinderi

Externalizarea achizițiilor poate obține servicii profesionale cu costuri de achiziții mai mici și o eficiență mai mare a achizițiilor. Externalizarea achizițiilor este, de asemenea, cea mai bună modalitate de a reduce costurile în prezent, care este mai adaptabilă și mai eficientă pentru producția întreprinderilor.

1. Resurse de cea mai bună calitate. Hengjia Group este o întreprindere privată mare, cu 7 mari companii industriale, cercetare și dezvoltare independente, producție, vânzări, depozitare și logistică auto-construite într-una dintre platformele diversificate ale lanțului de aprovizionare, acoperire completă a mai multor linii de produse, capacitate stabilă de aprovizionare cu produse, produse auto-marca rentabile, oferind cele mai competitive prețuri.

2. Împărtășiți inventarul Oferim servicii unu-la-unu, gestionarea precisă a stocurilor pentru fiecare client, evităm stocul excesiv de stoc, reducem fondurile de rezervă, orice problemă de calitate a produsului, poate fi returnat sau înlocuit în orice moment, producția are nevoie de o singură comandă, la orice timp pentru alocarea bunurilor, nu ratați programul.

3. Împărtășiți riscurile de cumpărare. Avem un model dublu de supermarket autonom și intrare pe platformă. Controlăm cu strictețe riscurile de achiziție în ceea ce privește calitatea, timpul de livrare, prețul, serviciul post-vânzare, finanțele și alte aspecte și implementăm externalizarea achizițiilor pentru a face întreprinderile mai competitive.

4. Reduceți costurile.

Nu câștigăm diferență de preț, facem doar cel mai bun serviciu, percepem doar o taxă fixă ​​de serviciu, eliminăm complet problema incontrolabilă a costurilor ascunse în achiziții, prin proiectele de achiziții din lanțul de aprovizionare Hengjia, costurile de achiziție pot fi reduse cu aproximativ 30%.

图片 5

Categorii fierbinți