toate categoriile
Despre noi

Acasă> Despre noi

CONSTRUIREA VISULUI & CONSTRUIREA VIITORULUI, ----HENGJIA ALUMINIU.

Grupul Hengjia, fondat în 2002, este un grup mare de întreprinderi din întreg lanțul industrial, care integrează procesarea brută, producția de finisare și vânzarea de materii prime din aluminiu și aliaje de aluminiu (apă de aluminiu) și este o întreprindere cheie de înaltă tehnologie a Naționalului. Planul Tortei.

Există șase întreprinderi de producție sub Hengjia Group, și anume

1.Hunan Hengjia New Material Technology Co., LTD.,

2. Changsha Hengjia Aluminium Co., LTD

3..Zunyi Hengjia Aluminium Co., LTD.,

4. Changsha Zhongxing New Material Technology Co., LTD.,

5.Hunan Hengjia Supply Chain Co., LTD.

6.Hunan Miluo Hengjia Aluminium Co., LTD


CONSTRUIREA VISULUI & CONSTRUIREA VIITORULUI, ----HENGJIA ALUMINIU.

CONSTRUIREA VISULUI & CONSTRUIREA VIITORULUI, ----HENGJIA ALUMINIU.

Hengjia Group are o forță tehnică puternică, un echipament bun de proces, mijloace de testare perfecte, o calitate stabilă a produsului, cu un număr mare de clienți de calitate stabilă, produsele se vând bine în țară și în străinătate. Grupul Hengjia ia cercetarea, dezvoltarea și inovarea științifice și tehnologice drept linie de dezvoltare și a stabilit în comun baze de experiment și practică cu Universitatea Central South, Universitatea Hunan și Universitatea Xiangtan, care este centrul provincial de tehnologie de inginerie al provinciei Hunan. Există 36 de ingineri superiori, 82 de ingineri, 115 de personal profesionist și tehnic.

De la prima țeavă de aluminiu din satul Liuyang în 2002, până la producția de astăzi a tuturor produselor din aluminiu și aliaje de aluminiu, plăci de aluminiu, tub de aluminiu, tijă de aluminiu, tijă de aluminiu, tub plat, folie de aluminiu, bandă de aluminiu

De la prima linie de producție în acel an, până la fabrica de astăzi de 600 de mu din două provincii și patru orașe, aproape 120,000 de metri pătrați de atelier de producție modern, producția anuală de tot felul de materiale de aluminiu de 300,000 de tone. De la prima comandă din acel an, până la clienții de astăzi din întreaga lume, 2019 este de așteptat să fie de 4.2 miliarde de vânzări.

Echipă

clienţii care

5
4
3
2
1

ATELIER

Categorii fierbinți